2018年度 大学院「国連・外交コース」募集要項公開/Application Guidelines for The Graduate Course in UN and Foreign Affairs Studies

[ 編集者:総合企画部(大学企画・グローバル化推進担当)      2017年6月5日   更新  ]

2018年度の大学院「国連・外交コース」募集要項・申請書類を公開しました。
詳細は、下記リンクでご確認ください。

Kwansei Gakuin University has officially released the application guidelines and forms for the Graduate Course in UN and Foreign Affairs Studies for 2018 academic year.
Details are available on the following web page.