2018年度 大学院副専攻「国連・外交コース」紹介VIDEO パンフレット公開!/ The PR Video and the brouchure of Graduate School minor program, the Graduate Course in UN and Foreign Affairs Studies are released!

[ 編集者:総合企画部(大学企画・グローバル化推進担当)      2017年6月16日   更新  ]

2018年度の大学院副専攻「国連・外交コース」履修者募集に向けてのPRビデオ及びパンフレットが完成しました。
下記リンクから是非ご覧ください。

The Promotion Video and the brouhure of Graduate School minor program, the Graduate Course in UN and Foreign Affairs Studies are released.
The video and the brouchure can be viewed on web pages below;